miercuri, 6 aprilie 2011

Part 12.

      Dimineaţa , eu şi Clarice am mers la mall cu fetele. Şi acolo am dat peste 4 băieţi care dansau pe o melodie mai vulgară . Am mers la băieţi cu gândul că l'au văzut pe Jack , pentru că noi nu l'am mai văzut şi mă gândesc că poate ne împăcăm cumva.... Aşa deci i'am întrebat şi au zis :
-Aaaa , Jack? Mike nu l'am văzut pe Jack mai devreme?
-Da , a trecut pe aici , e luat'o pe acolo.
      Am luat'o in acea direcţie dar nu am dat urmă de el , când ne'am întors să îi mai întrebăm pe băieţi câte ceva , dispăruseră. Era foarte straniu . Cum un grup de băieţi care dansau dintr'o dată să fuga aşa de noi ? Oricum , cine ştie de ce oare au plecat .... dar până la urmă nu l'am mai găsit pe Jack . Seara ne'am întors de la mall şi am luat'o spre casă . În pragul uşii noastre stătea Jack . Am mers într'o disperare şi i'am spus :
-Jack !!!! Unde ai fost atâta timp? Te'am tot căutat şi nu te'am găsit. 
-Am fost la părinţii mei , dar de când te interesează aşa de mult de mine? întrebă el uitându'se în altă parte . 
-Păi vroiam să îţi spun să ne împăcăm şi dacă eşti de acord să uităm ce s'a întâmplat .... 
-Adică să revenim ca un cuplu?!
-Nu chiar .... să fim .... prieteni ... şi să te rog să încetezi cu crimele acestea pentru că nu vreau belele şi sunt dispusă să te ajut . Doar vreau să ne împăcăm şi să nu mai fii aşa rău. Te rog.
-Păi .... în moment ce mă rogi aşa frumos , aş putea să ne împăcăm .... dar să mă ajuţi să nu mai omor oameni pentru că nu vreau să fie un obicei dar ... nu pot să rezist fără sânge.... ce aş putea face?
-Păi.... 


                                              ~TO BE CONTINUED~
       Scuzaţi că nu am mai scris de mult , dar chiar nu mai am idei , dacă aveţi daţi'mi'le prin mess vă rog am nevoie sunt în crize de idei =)). Nimica interesant în această parte.... presupun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu